skivhyllan

Alla inlägg den 21 januari 2015

Av skivhyllan - 21 januari 2015 19:00

Tänkte backa tillbaka en ganska bra bit i tiden i detta inlägget, lämna den ljuva hårdrockens glansdagar till en tid då detta band var (vill nog påstå att de fortfarande är och kommer att fortsätta vara) världens största pop/rock band.

Med en publik som svimmade och skrek så högt i extas så bandet till slut inte hördes live, så tog de inte bara sitt hemland, England med storm, utan resten av världen led nog av Beatlemania.


Med tanke på att Beatles plattorna alltid kommer vara eftertraktade för både gamla och nya skivsamlare, så har priset en tendens att kunna bli löjligt beroende på vilken titel,utgåva och självklart om det är mono eller stereo press.

De jag har kommit över har varit i allt från GOOD till någonstans runt NEAR MINT, sen är det iofs inga original UK pressar i mono kanske utan mestadels tidiga 2-3 pressar, men de låter bra iallafall.

Så utan någon direkt ordning (men förhoppningsvis på rätt håll) kommer nu lite bilder på skivorna jag än så länge lyckats få tag i.

           


Finns så många olika samlingsplattor med Beatles så man skulle säkert kunna ha 3 hyllmeter bara till dem. Alla utgåvor är välkomna, konstiga pressar och original om tillfälle ges.





Ovido - Quiz & Flashcards